Vores tilgang

Vores handlinger fortæller, hvem vi er

1,8 millioner medlemmer ejer Coop i fællesskab. Og sammen kan vi løfte store opgaver og ændre små ting.

Ansvarlighed, miljø og klima har altid været vigtigt for os – og der er mange gode steder at tage fat: For at skabe overblik har vi sat tal på de mange handlinger, som vi gennem tiden har gennemført. Vi har udvalgt 181 af dem til dig her. Der er flere, hvor de kommer fra. Og der kommer også løbende nye til.

Alle disse handlinger skal hjælpe dig og os med at passe bedre på verden og handle mere ansvarligt, miljø- og klimabevidst. Selv noget så hverdagsagtigt som at købe ind betyder nemlig mere, end man skulle tro. Og det er vigtigt for os, at du kan tage nogle gode valg både i og uden for butikken – så du handler, når du handler i Coop.

 

Sådan handler vi

Vi skaber 10 nye folkeskove – til glæde for fællesskabet og miljøet

Vi har en ambition om at gavne miljøet og samtidig skabe miljøer, vi kan være fælles om. Derfor vil vi sikre nye grønne åndehuller, som både gør samfundet mere bæredygtigt og kan fungere som fristeder for fællesskabet. For fællesskaber har altid været vigtige for os – som andelsforening og demokratisk ejet virksomhed.

Læs mere om Coops folkeskove

 

Over 181 handlinger gennem tiden

De sidste 154 år har vi handlet bæredygtigt på mere end én måde. Faktisk har vi gennemført over 181 ansvarlige, miljø- og klimavenlige tiltag, og der er mange flere på vej. Vi arbejder nemlig hver dag på nye initiativer, der gør det trygt for dig at handle i Coop.

 

Se vores 181 udvalgte handlinger her